Stofferen voor particulieren en ondernemers

Wilt u een oude stoel of bank in ere herstellen? Of bent u op zoek naar op maat gemaakte kussens in de kleuren van de huisstijl van uw onderneming? Wij leveren verschillende diensten voor particulieren en ondernemers. U kunt bij ons terecht voor:

 

  • Stofferen van meubels
  • Verkoop van meubelstoffen en stoffeermaterialen
  • Kussens opvullen
  • Op maat gemaakte kussens, hockers en meer

Stofferen voor particulieren

Wij stofferen uw meubelen. Bijvoorbeeld om een familie-erfstuk in ere te herstellen, zodat de leunstoel waarin uw overgrootvader zijn pijp rookte nog steeds een mooi plekje in huis heeft. Of omdat u een fantastische stoel bij de kringloop heeft gevonden, die u wilt voorzien van moderne kleuren voor uw interieur. En is een eetkamerstoel versleten? Dan is het zonde om direct een nieuwe set stoelen te kopen als wij deze ook voor u kunnen restaureren. Stuur ons gerust de foto’s van uw meubelstuk. Dan bespreken wij uw wensen en maken we vrijblijvend een offerte op maat.

Stofferen voor ondernemers

Relaxte loungebanken voor de horeca, wachtkamerstoelen die u makkelijk schoon kunt maken of wandpanelen in de kleuren van uw logo: wij stofferen en restaureren uw interieur passend bij uw onderneming. Graag gaan we met u in gesprek over uw wensen en eisen. Wilt u een authentieke of trendy stijl? Hoe intensief worden de meubelen gebruikt? Is het belangrijk dat het gemakkelijk schoon te maken is? Welke kleuren heeft u in gedachten? Wij geven advies over de mogelijkheden voor het stofferen van uw interieur. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Meubelstoffen en stoffeermateriaal

Wilt u zelf uw meubels opknappen? Wij hebben een ruim assortiment meubelstoffen en stoffeermateriaal. Ieder jaar selecteren we de nieuwste trends voor onze collectie, met onder andere kwaliteitsstoffen van De Ploeg, Kvadrat, Zeddie, Designers Guild en Fabricut.

Daarnaast verkopen wij diverse materialen voor de vulling van uw meubels. Denk bijvoorbeeld aan moderne materialen zoals polyether en koudschuim en pocketvering. Voor klassieke meubelen kiest u authentieke materialen voor het stofferen van meubelen. Toen gebruikte men onder andere springveren, jute, crin en paardenhaar.

Kussens stofferen en opvullen

Zakken uw zitkussens door en ontstaan er plooien in de stof? Dan lossen wij dit graag voor u op door uw kussens opnieuw te vullen. Ook kunt u uw kussens laten herstofferen. U kunt bij ons terecht voor het stofferen en opvullen van zitkussens, bootkussens, caravankussens, camperkussens, sierkussens en meer.

Ontwerp op maat

Tot slot ontwerpen wij ook maatwerk. Denk hierbij aan op maat gemaakte kussens, hockers of andere ontwerpen. Leg uw vraag gerust aan ons voor.

Werkwijze en offerte

Stuur ons een foto van de meubelstukken waar het om gaat, of kom langs bij ons atelier in IJsselstein. Op basis hiervan kunnen wij beoordelen of uw meubelstuk geschikt is om te stofferen en maken we een inschatting van de hoeveelheid stof die nodig is om uw meubelstuk goed te stofferen. Daarnaast kunt u op uw gemak de stalenboeken inzien om het design van de stof te kiezen. En bent u niet in de gelegenheid om uw meubelen zelf te brengen? Dan halen we deze bij u op en brengen deze weer als nieuw bij u thuis. Bel of mail ons, dan helpen wij u graag verder.

Neem contact op

Pin It on Pinterest